• ПРОФЕСІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТОРІВ, БУХГАЛТЕРІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ОКД
  • Є питання?: +38 (063) 456-71-45

Біографічна довідка кандидата у члени Ради АПУ Редько К.О.

Біографічна довідка кандидата в члени Ради Аудиторської

палати України РЕДЬКО Катерини Олександрівни

 

Народилася 29 березня 1977 р. у м. Київ, в сім’ї  київських аудиторів. Маю вищу економічну освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та вищу юридичну освіту зі спеціальності «Правознавство». Успішно пройшла вишкіл та захистила  диплом з отриманням  ступінь Магістра бізнес адміністрування (Executive МВА). Кандидат економічних наук. Маю вчене звання доцента. DipIFR ACCA, САР.

Сертифікований практикуючий аудитор з 2001 року.

 

Загальний стаж та досвід роботи 27 років.

Основні місця роботи та посади:  

  • З серпня 2022 р. по теперішній час - керуючий партнер та директор ТОВ «АУДИТОРСЬКА ФІРМА «СТАНДАРТ»,
  • З квітня 2018 р. по липень 2022 р. Заступник директора з аудиту та трансформації фінансової звітності та партнер ТОВ «АУДИТОРСЬКА ФІРМА «СТАНДАРТ».
  • З грудня 2011 р. по серпень 2020 р – працювала на різних посадах у групі Індустріал, з яких 5 років на посаді начальника відділу оцінки інвестиційних проектів в управлінні ризик-менеджменту ПАТ «АБ «Експрес-банк».
  • З вересня 2004 р. по грудень 2011 р – працювала на різних посадах у групі Midland, зокрема з 2007 по 2011 керувала управлінням внутрішнього контролю та аудиту в керуючій компанії групи ТОВ «МД Холдинг»

 

Є власником та директором ТОВ «СТАНДАРТ-КОНСАЛТИНГ» та ПП «ПАКТ-КОНСАЛТИНГ», які спеціалізуються на веденні бухгалтерського обліку, постановці систем внутрішнього контролю, управлінському та податковому консалтингу.

 

У 2018 році була обрана до ради АПУВ Раді АПУ займалася питаннями співпраці з органами державної влади, зокрема з Мінфіном та службою фінансового моніторингу, приймала участь у засіданнях Ради та наскільки це було можливо стояла на захисті аудиторів при розгляді скарг з боку державних органів, розробила методичні матеріали щодо «Визначення суттєвості та її застосування під час планування аудиту та оцінки ідентифікованих викривлень», сприяла налагодженню зав’язків АПУ з професійними організаціями інших країн.

 

Засновник, та з березня 2020 р член Ради ГО «ПРОФЕСІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТОРІВ, БУХГАЛТЕРІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ОКД», наразі є віце-президентом даної організації, діяльність в якій спрямовую на налагодження зв’язку між наукою та практикою, між освітянами та представниками професії, та реалізую себе як викладач форензіку.